Híreink

Szombaton mossák a Margit hídat

Az FKF Nonprofit Zrt. tájékoztatja a lakosságot, hogy 2014. november 8-án szombaton
06.30 órától – 15.30 óráig a Margit híd mosását végzi el egy forgalmi sáv részleges lezárása mellett.
Tovább Tovább

Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása tárgyú közbeszerzési eljárás

November 5. napján megjelent a BVK HOLDING Zrt. által megindított, „Vezető tisztségviselők felelősségbiztosítása” tárgyú hirdetmény közzétételével induló tárgyalásos közbeszerzési eljárás részvételi felhívása. A részvételi jelentkezés megtételét elősegítő kiegészítő iratok a honlapon az alábbi útvonalon érhetőek el: http://www.bvkholding.hu/magunkrol/kozerdeku/iii-gazdalkodasi-adatok/
Tovább Tovább

Halottak napi megemlékezések a fővárosi köztemetőkben

A Budapesti Temetkezési Intézet Zrt. idén is gondoskodik arról, hogy a hozzátartozók méltó módon emlékezhessenek meg szeretteikről, ezért tartja meg ismét a három leglátogatottabb temetőben a világi és ökumenikus megemlékezéseit.
Tovább Tovább

Téliesítés a közparkokban

A téli időszak beköszöntével a FŐKERT Nonprofit Zrt. munkatársai megkezdték a parkokban és közterületeken az ivókutak, dísz- illetve szökőkutak elzárását, téliesítését. Kevesen tudják, hogy a FŐKERT Nonprofit Zrt. nem csupán zöldterületek fenntartásával és megóvásával, fejlesztésével foglalkozik, hanem számos, - épített környezeti elemként definiált - ivó-, dísz- és szökőkút üzemeltetéséért is felel.

Tovább Tovább

Az FKF Nonprofit Zrt. október 23-i ünnepi munkarendje

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy az október 23-i nemzeti ünnephez kapcsolódóan az FKF hétvégi munkarendje az alábbiak szerint alakul:
Tovább Tovább