Az FKF Nonprofit Zrt. karácsonyi és újévi ünnepi munkarendje

DSC_4800K

Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a karácsonyi és az újévi ünnephez kapcsolódóan munkarendünk az alábbiak szerint alakul:

december 24. (szerda):

Hulladékszállítás a szerdán esedékes területektől

Szelektív hulladékgyűjtés a szerdai program szerint

Tovább Tovább

Főtáv-Alpiq megállapodás: 18 milliárd forintból fejlesztik a budapesti távfűtési rendszert

DSC_4800K
A Főtáv Zrt. és az Alpiq Csepeli Vállalatcsoport vezetői egy több mint 18 milliárd forintos fejlesztési megállapodást írtak alá kedden Budapesten. A projekt része az Alpiq tulajdonában lévő Csepel II Erőmű korszerűsítése és hőtermelő kapacitásának bővítése, továbbá a dél-budai és a dél-pesti, eddig szigetszerűen működő távhőrendszerek összekapcsolása is.
Tovább Tovább

Újabb 650 darab fát ültet a FŐKERT

DSC_4800K

A FŐKERT Nonprofit Zrt. 2014-ben több mint 1.000 darab fa kiültetésével járult hozzá Budapest levegőjének tisztaságához. A 2014 tavaszán elültetett több mint 450 db fa után, a IV. negyedévben újabb 650 fával gyarapodik a főváros.

Tovább Tovább

A Budapest Gyógyfürdői Zrt. nyerte idén az Év Vagyonkezelője díjat

DSC_4800K

A Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. között 2013 januárjában aláírásra került vagyonkezelési szerződése alapján a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. 2013. október 22-én kezdte meg a Rudas Gyógyfürdő déli szárnyának rekonstrukcióját. A felújítás eredményeképpen egy új élményfürdő került kialakításra, mely szervesen kapcsolódik a fürdő meglévő egységéhez. Az MNV Zrt. a fürdő felújításáért a 2014. Év Vagyonkezelője díjat adományozza a Budapest Gyógyfürdői Zrt. részére.

Tovább Tovább